Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Gordijnen

Stijlvolle eyecatchers met functionele voordelen

Gordijnen zijn er in allerlei soorten en maten. Bij Projectservice Zuidwest B.V. begrijpen we dat gordijnen niet alleen een functionele rol spelen, maar ook een belangrijke bijdrage leveren aan de sfeer en uitstraling van uw interieur. Van verduisterende gordijnen voor een goede nachtrust tot elegante vitrages voor een lichte uitstraling, wij hebben voor ieder wat wils.

 

De charme van gordijnen in de ruimte

Met gordijnen zorgt u voor een warme en sfeervolle uitstraling in de ruimte. Binnen de categorie gordijnen kunt u vervolgens alle kanten op. Denk aan overgordijnen die zorgen voor extra isolatie en verduistering, of juist aan lichte vitrages die het daglicht op een subtiele manier filteren. Uiteraard is het ook mogelijk om overgordijnen te combineren met vitrages of inbetweens voor een veelzijdige en gelaagde raamdecoratie.

 

Stijlvolle overgordijnen: inbetweens of verduisterend

Om sfeer en warmte toe te voegen aan een ruimte zijn stijlvolle overgordijnen een onmisbare keuze. We kennen dit product voornamelijk als een decoratieve oplossing in de woonkamer. Vandaag de dag is het meer dan dat, waar overgordijnen ook steeds vaker in zakelijke ruimtes te zien zijn. 

Binnen overgordijnen kunt u onder meer kiezen uit inbetweens en verduisterende gordijnen. Afhankelijk van uw wensen kunt u de ideale gordijnsoort selecteren die past bij de functie en de sfeer van de ruimte. Wilt u dat de ruimte een lichte uitstraling behoudt? Dan zijn inbetweens een uitstekende keuze. Als u echter volledige controle wilt over de lichtinval en maximale privacy nodig heeft, bijvoorbeeld in een slaapkamer of een vergaderruimte, dan zijn verduisterende gordijnen de beste optie.

 

Van rolgordijnen tot plissés en vouwgordijnen

Naast overgordijnen is er ook voldoende keuze op het gebied van rolgordijnen, plissés en vouwgordijnen. Deze gordijnen hebben over het algemeen andere voordelen dan overgordijnen, daar waar dergelijke varianten vaak in of op het kozijn worden gemonteerd. 

Dit type zonwering is vooral bedoeld om sfeer toe te voegen aan de ruimte en kan daarnaast ook functionele voordelen bieden. Vaak heeft u keuze uit verduisterende, lichtdoorlatende of transparante stoffen, afhankelijk van de mate van privacy en lichtinval die u wenst. 

 

Gordijnen op maat in uw kantoor- of woonruimte

Door gordijnen op maat te laten maken, zorgt u ervoor dat ze naadloos aansluiten bij de afmetingen en stijl van uw ruimte. Bij projectservice Zuidwest B.V. zorgen wij er natuurlijk voor dat ieder detail is afgestemd op uw wensen. We meten het gordijn nauwkeurig in en adviseren u over de beste keuze op het gebied van materialen, kleuren en ophangsystemen. Uiteraard zorgen wij ook voor de montage van de gordijnen. 

 

Raambekleding in uw woonruimte, kantoor of bedrijfspand? 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw ruimte een nieuwe uitstraling te geven met stijlvolle en functionele raambekleding? Bij Projectservice Zuidwest B.V. meten wij de gordijnen nauwkeurig op en maken we ze vervolgens volledig op maat, zodat ze perfect passen bij uw ramen en uw interieur aanvullen. 

Onze ervaren vakmensen nemen de tijd om uw wensen te begrijpen en bieden deskundig advies over stoffen, kleuren en ontwerpen die het beste bij uw ruimte passen. Neem dan ook gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

 

Veelgestelde vragen over gordijnen

Zijn gordijnen geschikt in de badkamer? 

De badkamer is een vochtige ruimte, waardoor gordijnen over het algemeen niet worden aangeraden. Uiteraard zijn er enkele uitzonderingen en ligt het natuurlijk ook aan de grootte van de ruimte. Normaliter kunt u in de badkamer het beste overwegen om te kiezen voor lamellen of jaloezieën

Kan ik overgordijnen combineren met andere soorten raamdecoratie?

U kunt gordijnen uiteraard combineren met andere soorten raamdecoratie, zoals jaloezieën, rolgordijnen of plisségordijnen. Zo kunt u een stijlvol en functioneel geheel creëren in de ruimte.

neem contact op