Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Projectvloeren

Specialist op het gebied van projectvloeren


U bent bij ons aan het juiste adres voor mooie vloeren van topkwaliteit. Geheel naar uw eigen wens en smaak. Passend in ieder interieur. Met jarenlange ervaring in projectvloeren kunnen wij vrijwel alle vraagstukken op zowel zakelijk als particulier vlak beantwoorden. Van PVC-vloeren tot complete sportvloeren en zelfs kunstgras voor uw buitenruimtes. 


Projectvloeren voor iedere toepassing


Zowel voor particuliere als zakelijke toepassingen bieden wij hoogwaardige vloeren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit maakt dat u bij ons verzekerd bent van een vloer die zowel functioneel aan alle wensen voldoet, als aansluit bij de rest van uw ruimte.

Zeker in zakelijke toepassingen is een duurzame vloer een cruciale factor. Een vloer die bestand is tegen intensief gebruik, slijtage en andere dagelijkse belasting zorgt er namelijk voor dat uw ruimte er altijd professioneel en verzorgd uitziet. Het is dan ook een belangrijk onderdeel van het visitekaartje van uw bedrijf.


Projectvloeren voor iedere branche en sector


Mede dankzij de kennis en ervaring die wij hebben opgebouwd kunnen wij voor iedere branche en sector de perfecte vloeroplossing bieden. Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om aan de specifieke eisen en wensen van diverse bedrijfstakken te voldoen. Zo bieden wij onder meer oplossingen voor kantoorpanden, scholen, zorginstellingen, winkels, horecagelegenheden en industriële ruimtes.

Wij begrijpen de eisen van een projectvloer in de verschillende sectoren. Zo moet een vloer in een horecagelegenheid vooral bestand zijn tegen intensief gebruik, terwijl een vloer in een zorginstelling hygiënisch en eenvoudig te reinigen moet zijn.


Waarom kiezen voor Projectservice Zuidwest B.V.?

  • Jarenlange ervaring op het gebied van grootschalige projectopdrachten
  • Altijd een op maat gemaakte oplossing voor uw project
  • Wij maken enkel gebruik van hoogwaardige materialen en gereedschappen
  • Werkzaam door heel Nederland
  • Zowel voor particuliere als zakelijke vraagstukken


Marmoleum vloeren, duurzaam en veelzijdig

 

Marmoleum vloeren staan bekend om hun duurzaamheid en veelzijdigheid, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor zowel commerciële als particuliere toepassingen. Het materiaal is slijtvast en is bestand tegen zware belasting, waardoor marmoleum uitstekend geschikt is voor ruimtes waar intensief gebruik van wordt gemaakt. Bovendien hebben marmoleum vloeren antibacteriële eigenschappen en is deze erg gemakkelijk te onderhouden.


PVC en parketvloeren, voor een warme uitstraling

 

Parket- en PVC vloeren zien we veelal in kantoorpanden, winkels en woonruimtes. Beide zijn geliefde keuzes om de sfeer in een woon- of werkruimte te verhogen vanwege hun warme uitstraling en veelzijdigheid. Met name PVC vloeren winnen al jaren aan populariteit en zijn op dit moment een van de best verkopende vloertypes op de markt. Dit komt doordat PVC uitstekend bestand is tegen een stootje, gemakkelijk is schoon te houden en daarnaast ontzettend veel op hout lijkt. Parketvloeren staan juist weer bekend om hun authentieke uitstraling en tijdloze charme.


Tapijt, tapijttegels en karpetten


voor een warme en uitnodigende sfeer in iedere ruimte zijn tapijt, tapijttegels en karpetten uitstekende keuzes. Niet alleen voegen ze en gevoel van comfort en luxe toe, ze bieden ook functionele voordelen zoals geluidsdemping en extra isolatie. Met name
tapijt en tapijtegels zien we dan ook veelal in kantoorpanden, scholen, en commerciële ruimtes. Karpetten zijn veelal bedoeld om de woon- of werkruimte helemaal af te maken.


Sportvloeren, bestand tegen een intensief gebruik


Ook in de sportsector en op scholen zijn kwalitatief hoogwaardige vloeren van groot belang.
Sportvloeren moeten niet alleen duurzaam en slijtvast zijn, maar ook de juiste demping en grip bieden om blessures te voorkomen en optimale prestaties te ondersteunen. We maken dan ook gebruik van kwalitatieve vloeren om ervoor te zorgen dat uw sportvloer aan alle vereisten voldoet.


Projectvloeren door Projectservice Zuidwest B.V.: Aandacht voor uw project


Als projectvloeren specialist weten wij als geen ander hoe wij uw woning of kantoorruimte kunnen voorzien van een vloer die naadloos aansluit op uw bedrijfsbehoeften en de uitstraling die u wilt creëren.

Natuurlijk kunnen wij u helpen op het gebied van marmoleum, pvc, tapijt, gietvloeren en nog zoveel meer. Wij komen dan ook graag bij u thuis of langs op kantoor om de mogelijkheden te bespreken. Zo hebben we direct een beeld van uw specifieke situatie en kunnen we gericht advies geven dat aansluit op uw wensen en behoeften. Natuurlijk kunt u op afspraak ook bij ons op kantoor afspreken. Wij zorgen dan voor de koffie met wat lekkers.

neem contact op